donderdag 1 november 2012

Educatief spelen met DUPLO

De DUPLO Dolls familie voor meisjes


DUPLO is er niet alleen voor jongens, er is tegenwoordig ook DUPLO speelgoed voor meisjes. De DUPLO familie set is een product uit de LEGO Education lijn, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Meisjes van 2 tot 6 jaar vinden het over het algemeen erg leuk om gebeurtenissen uit het dagelijks leven na te spelen. Ze halen hun inspiratie voornamelijk uit hun eigen omgeving thuis en hun familie en spelen dit na in hun eigen fantasiewereld.


 

Het uitgebreide DUPLO familiehuis van LEGO Education

De DUPLO poppen familie set  is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters (vanaf 2 jaar). De poppen zijn groter dan de normale DUPLO poppetjes en zijn gemakkelijk hanteerbaar voor kleine meisjeshandjes. Met deze uitgebreide DUPLO set kunnen meisjes in groepjes van 2 tot 4 kinderen een compleet familiehuis maken en naspelen:





-          Een keukentje met fornuis en kastjes
 
-          Een eettafel met stoelen en een kinderstoel
 
-          Een kinderwagen met parasolletje
 
-          Een bed, een kinderbedje en kaptafeltje
 
-          Vijf  DUPLO poppen, drie volwassenen en 2 kindjes

Educatief speelgoed van DUPLO voor de kinderopvang en basisschool

 

Deze DUPLO Dolls familieset wordt veel gebruikt op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, de kleuterschool en groep 1 van de basisschool. De DUPLO familie set is geschikt voor het stimuleren van rollenspellen en sociale interactie, het onderzoeken van relaties en het begrijpen en naspelen van huishoudelijke taken. Leuk en leerzaam voor in de poppenhoek of bouwhoek.
 

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten